Masterstudie in Europa

Regel in 5 stappen jouw ideale masterstudie in Europa + een kostendekkende financiële beurs

Volgend studiejaar een masterstudie in Europa doen? Hier een kostendekkende financiële beurs voor toegekend krijgen?

Met dit 5-stappenplan krijg je het voor elkaar.

Ik zal je laten zien hoe.

 

Komt dit je bekend voor..?

  • Je wilt graag een masterstudie in het buitenland doen, maar hebt geen idee waar je moet beginnen met zoeken. Zoveel studies om uit te kiezen en zoveel te regelen.. Wat sluit er nou aan op mijn huidige studie? Welke studies kan ik überhaupt doen? Welke studie is van goede kwaliteit en welke niet?
  • Je wilt een masterstudie doen, maar denkt niet dat je dat allemaal kan betalen. Hoeveel kost het wel niet om een kamer te regelen in Berlijn, of collegegeld te betalen in Londen? Geen baantje erbij, want ja, je bent geen local daar. Hoe ga je dat dan allemaal financieel klaar spelen?
  • Je weet niet wat je nou allemaal moet regelen voor een studie in het buitenland. Welke testen moet ik allemaal doen en wat voor documenten moet ik verzamelen? Wel of geen Engelse test? Hoe kom ik aan referentiebrieven en een officiële diploma certificatie?
  • Alle informatie op internet is overwhelming en je hogeschool of universiteit geeft nou niet bepaald veel begeleiding. Overheidsinstanties sturen je van het kastje naar de muur. Waar moet je nou beginnen en wat moet je allemaal geregeld hebben??

Voel je je aangesproken bij een of meerdere punten? Mooi! Dan ben je nu op de juiste plek! :)

 

I get you.

Toen ik besloot mijn masterstudie in het buitenland te willen doen, stond ik op precies dezelfde plek. Zoveel mogelijkheden, zoveel te regelen en waar moet ik nou beginnen? Hoe krijg ik die gewilde masterstudie en dan ook graag zonder 1000en euro's te moeten lenen?!

Ik had een systeem nodig. Een planning voor meerdere maanden en een goede voorbereiding.

Stel je even voor..:

  • Dat je een overzichtelijk stappenplan hebt om voor het nieuwe studiejaar jouw ideale masterstudie te regelen. (Start je later? Geen probleem! Tot de deadline van 1 Maart voor het regelen van een financiële beurs heb je nog de tijd).
  • Voor je studie ook nog eens een financiële beurs toegekend kan krijgen, waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken over je inkomsten tijdens je studie.
  • Je alle documenten en testen die je moet doen overzichtelijk op een rij hebt staan.
  • Je stap voor stap toe kan werken naar jouw gedroomde masterstudie + financiële beurs.

Yep. Klinkt goed toch?

 

Met deze course krijg je een volledig stappenplan hoe je in 10 maanden een masterstudie in Europa + kostendekkende financiële beurs kan regelen.

Je krijgt stap-voor-stap uitleg over het gehele aanmeldingsproces. Van het vinden van de juiste studie, tot het schrijven van de beste motivatie om een financiële beurs te bemachtigen en het verkrijgen van de juiste documenten voor het applicatie proces.

Het 5 stappen plan is erop gefocust om het aanmeldingsproces zonder problemen te doorlopen, en in de juiste maanden de juiste stappen te ondernemen.

Zelf ben ik inmiddels succesvol afgestudeerd, met een Zweedse masterdiploma op zak! Daarnaast heb ik voor deze studie een volledig kostendekkende financiële beurs mogen ontvangen.

In deze course leer ik je hoe jij dat ook voor elkaar kunt krijgen.

In 10 maanden kan je alles rond krijgen voor je masterstudie in Europa.

LETS DO THIS!


This course is closed for enrollment.


Wat zit er allemaal in de course?

1. Een planning + uitleg voor de komende 10 maanden

Zodat jij optimaal resultaat kan boeken en weet waar je stap voor stap in welke maand mee bezig moet zijn.

2. Het stappenplan

Het 5-stappenplan wat je per stap kan doorlopen om optimaal resultaat te boeken.

3. Checklists

Een checklist per stap, zodat je precies weet en op een rijtje hebt staan wat er allemaal geregeld moet worden.

4. Videos

De course bevat videos met uitleg over welke dingen er geregeld moeten worden en wat je moet doen.

5. Worksheets

Werkboeken met vragenlijsten om ervoor te zorgen dat je de juiste stappen onderneemt. Daarnaast helpen de vragen je onder andere om de juiste motivatiebrief te schrijven en je gedachten op orden te brengen over wat voor studie je precies wilt en waar.

6. Toegang tot de Facebook groep

Toegang tot de facebook groep waarin studenten elkaar kunnen helpen, er overleg en discussie kan plaatsvinden en waar ik zelf ook antwoord op vragen zal geven.

 

Wie is die ''masterstudie-in-het-buitenland'' expert die deze course heeft ontworpen?

Hoi! Ik ben kim. Afgestudeerd in Zweden met een masterdiploma in business & marketing in the pocket! Uiteraard is deze foto van mij ook genomen in Zweden, vlakbij de campus die ik tijdens mijn studie mijn thuis heb kunnen noemen.

Toen ik een aantal jaar geleden mijn masterstudie in het buitenland wilde gaan doen, werd ik overweldigd door de vele – en tegenstrijdige – informatie die er op internet te vinden was. Bij mijn hogeschool werd ik van het kastje naar de muur gestuurd, en ook overheidsinstanties wisten vaker niet dan wel antwoord te geven op al mijn vragen met betrekking tot diplomaverificatie, de kwaliteit van mijn toekomstige master diploma, de Nederlandse zorgverzekering in het buitenland, etcetera.

Ontzettend ontmoedigend, maar gelukkig kwam ik erachter dat het doen van een masterstudie in Europa ontzettend haalbaar is. Het kan zelfs goedkoper zijn dan een studie volgen in Nederland. Zeker omdat je recht heb op verschillende financiële beurzen als je in het buitenland gaat studeren.

Het kostte mij wel ontzettend veel tijd en soms dagenlange zoektochten op het internet, tientalle belletjes met overheidsinstanties en bezoeken aan mijn oude hogeschool om de informatie te verkrijgen die ik nodig had.

Ik wil jou deze vermoeiende en demotiverende zoektocht graag besparen!

Vandaar dat ik voor jou deze course heb ontworpen. Want een masterstudie doen in het buitenland is gewoon heel erg tof, leuk en een prachtige uitdaging! Dat zou voor iedereen die er interesse in heeft beschikbaar moeten zijn.

Voor wie is deze course

- Studenten die dit schooljaar afstuderen, hun bachelor diploma afgelopen studiejaar hebben behaald (en nu dus een tussenjaar houden) óf studenten die een tweede masteropleiding willen gaan doen in het buitenland! Je bent net afgestudeerd of gaat afstuderen en wilt daarna graag nog doorstuderen voor een masterstudie!

- Enthousiaste studenten die ontzettend graag een nieuwe uitdaging aan willen gaan en van aanpakken weten. Je maakt graag gebruik van handvatten die ervoor zorgen dat jij je doel kunt bereiken.

- Studenten die IN Europa willen gaan studeren. Jij wilt graag naar het buitenland, maar wel binnen Europa. Zo behoud je het recht om overal visumvrij te wonen en de kosten te drukken door de EU regels over collegegeld in het buitenland.

Voor wie is deze course niet

- Voor mensen die een masterstudie willen doen BUITEN Europa is de course niet geschikt. Het is gericht op alles wat je moet regelen voor een studie binnen de EU en landen die samenwerkingsverbonden hebben met de EU. Voor studies buiten Europa gelden andere regels (er moeten vaak veel meer testen worden gedaan, documenten ingevuld en de wet- en regelgeving omtrent visa's is heel anders).

- Mensen die meer dan een jaar geleden zijn afgestudeerd of boven de 30 zijn moeten er rekening mee houden dat ze voor sommige financiële beurzen niet meer in aanraking komen. Je kan de course nog wel volgen voor heel veel andere waardevolle informatie, maar houdt hier rekening mee.

- Voor mensen die denken dat ze met deze course gelijk een masterstudie en beurs in de handen krijgen geschoven. Je moet er wel tijd en energie in stoppen om het voor elkaar te krijgen. Als jij werkt, werk ik ook! ;)

 

Frequently Asked Questions


Wanneer begint en eindigt de course?
De course start nu! De beste tijd om te beginnen met de eerste stap van de voorbereiding is van september tot oktober. Je hebt gelijk toegang tot alle stappen, die je tot en met volgend jaar juli kan doorlopen.
Tot wanneer heb ik toegang tot de course?
Het hele jaar! Nadat je je hebt ingeschreven, heb je een heel jaar toegang om de course af te maken. Mooi toch?
Wat als de course mij niet kan helpen?
Dat zou heel vervelend zijn! Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die een masterstudie in Europa wilt gaan doen heel veel gaat hebben aan deze course. Kan het jou niet helpen? Dan kan je me tot 30 dagen na aankoop een email sturen en krijg je het volledige bedrag teruggestort.

Ben je er klaar voor? Schrijf je in en ga voor die volledige masterstudie in Europa!

Go for it!